lørdag den 4. august 2007

This is Chicago

Dag 1

Vi startede i lufthavnen tidligt om morgenen med et gevaldigt foraeldresammentraef som alle insisterede paa at sige farvel mindst 6 gange per mand. Denne session blev efterfulgt af af en paparazzi opstilling som to af turens deltagere formaaede at flygte fra ved at ofre den tredje deltager (Saa kan du laere det, Anders!)
Derefter begik vi os imod det saedvanlige check der skal til, foer man bliver lukket ind i lufthavnen og allerede her havde turen et nyt moment: En dame havde (med vilje?), til stor morskab for baade medpassagerer og lufthavnspersonale, puttet sine aflange gummiroer (og saa kan i saa selv gaette jer til hvad det var) i sin haandbagage - hvilket tydeligt fremgik af roentgenbilledet som ovenikoebet blev vist for en form for storskaerm saa alle kunne se det.

Herefter begik vi os imod en bar for at faa en sidste farvelbajer idet vores muligheder for at drikke oel i USA nok er begraensede. Vi satte os ned, fik den, noed den og fik regningen paa.. 55 kr! For en fadoel! arj!. Naesten ligesaa slemt som 35 schweizerfranc (~150 kr) for et spil kort
Resten af turen til Zurich forloeb imidlertid fint.

Herefter ramte "The Curse of Chicago" os. Foerst saetter vi os ind i flyet, en 9 timer lang flytur men vi har da i det mindste et tv hver som vi kunne more os med.. Eller det troede vi, indtil vi fandt ud af, at Anders lyd ikke virkede. Og ikke nok med det fik vi ogsaa aeren af at have hele 2 skraalende babyer inden for en radius af 5 meter fra vores pladser. Naa, men turen gik da og humoeret var hoejt - vi saa en god film, hoerte noget god musik (specielt paa den arabiske kanal), eller, det vil sige at Pelle og undertegnede gjorde det imens Anders fik loest en ordentligt maengde krydsord (16 siders krydsord kommer der fra sidelinjen)

Vi ankommer til chicago og kommer relativt hurtigt ud af O'Hare (lufthavn, -red) og saetter naesen imod den naeste destination: Greyhound Ticket Office paa 95th/Dan Ryan str. dette viser sig at vaere intet mindre end det stoerste slumkvarter overhovedet.

Naa men nu skal vi ud af doeren, fortsaettelse foelger

1 kommentar:

Unknown sagde ...

Godt at høre fra jer.Virker mobilen ikke hvis I søger net inde i indstillinger?
kh Mette