onsdag den 29. august 2007

MC Tito!

VI! har faaet os en maskot! Her tidligere idag var Pelle, Anders, Ilan og undertegnede (Pelles faetter, -red) henne for at bowle (dvs. for ca. 30 min siden) og da vi ventede paa Ilan sneg Pelle og jeg os lige ind 1,00 dollar butikken. I Denne butik fandt vi en bjoern (billeder af den uploades snarest) som vi udnaevnte til vores maskot. Bjoernen gaar under navnet MC Tito og vi vil saa vidt muligt proeve at faa den til at foelge os paa vores rejse igennem USA.

Lidt data om bjoernen er, at den er lyseroed, ca. 30-40 cm hoej og ca. 10-15 cm bred. Den har indtil videre ingen accessories, men det vil vi selvfoelgelig ogsaa skaffe snarest. Vi ved allerede nu at bjoernen vil vaere en naer ven da vi for at teste dens loyalitet bandt den fast til taget af Ilans bil paa vejen hjem for at se om den kunne holde fast og... DET KUNNE DEN! Imponerende!

Naa, men for at komme lidt ud af MC Titos spotlight vil jeg opdatere den hungrende folkemaengde om hvad der ellers er sket.
Vi kom til Winona igaar og bor hos Debbie (aka Pelles moster) indtil paa loerdag. Igaar lavede vi ikke rigtigt noget udover at besoege Pelles anden faetter, Shai, sammen med hans kusine. Her saa vi komikkeren Bob Saget som muligvis er den mest kontroversielle mand jeg nogensinde har hoert tale. Der er ihvert fald ikke tale om noget for sarte sjaele, men sjovt var det.
Idag har vi saa vaeret lidt omkring, foerst i en park for at slappe af (vi arbejder jo noget saa meget). Herefter spillede vi lidt baseball paa en lokal bane og tildelte os selv en is for vores haarde slid (eller ikke) - middagen blev indtaget paa Zazas som havde "Wingnight" som i bund og grund betyder chicken wings for 20 cents per styk (nuhuj de var gode) - til sidst var der som sagt bowling hvor jeg faktisk ikke kom nummer sjok i nogen af spillene (selvom det nok mere var fordi Pelle med vilje spillede af roev i spil nr. 2)

Anyway, nu skal vi se nogle gamle sjoverfilm - ses folkes

Ditlev out

PS: Nye billeder er oppe lige om et sekund paa baade min og Pelles facebook

Ingen kommentarer: