lørdag den 11. august 2007

Bemidji

Brevkasse: Pelles mor: Vi skriver ikke paa engelsk, vi skriver paa dansk. Sorry :)

Vi har fundet ud af at der er mulighed for at faa fingrene paa en computer, saa nu skal der blogges paa trods af det Ditlev skrev! :) (Vi kan Vi ikke skrive med danske bogstaver her.)

Sidst vi skrev paa bloggen var det angaaende mall of america, hvilket var en kaempe oplevelse - vitterligt kaempe. Nu er vi saa taget afsted til Bemidji, byen der ligger lige uden for danish camp. Vi har endnu ikke sovet paa danish camp, men vi skal derud i aften, og sove i hytter.

Lige pt. sidder vi paa en kaffebar i Bemidji, efter at vaere blevet undervist i dagevis (i et ALT for varmt moedelokale, sjovt nok en penthouse) om hvad vi maa og IKKE MAA!
Hertil foelger en lille anekdote: Hvis nu et barn skulle komme til skade og graede, saa maa vi ikke troeste barnet foer vi er sikre paa at nogen ser os troeste det paagaeldende barn. Hvorfor? kunne man sa spoerge.. Det er saa fordi de er bange for at vi misbruger boernene seksuelt... (taenk lidt over den).

Vi er et team af 15 counselors (ca.) og de er meget flinke allesammen. Dog er der kun faa der egentlig snakker dansk.

NB: Som en lille kommentar til de eventuelle laesere, skriv beskeder til os, det er sku meget fedt at laese herovre fra, gerne om diverse eskapader i Danmark :).

Ditlev og undertegnede er ogsaa blevet radiovaerter paa danish camp. Et program der kommer til at hedde +45, der vil tage lejren med storm!!! (de vil i hvert fald storme op, og bede os om at slukke)

De naetter (3) vi har boet i Bemidji, har mildest talt vaeret elendige. Vores senge er lavet af en blanding af bark, metal og roev. Det har vaeret mellem 25 og 25.000.000.000 grader celsius mens vi har sovet, hvilket kun loever i afrika og vagabonder er glade for... Fy fahn da! Dog har vi faaet okay mad, med enkelte undtagelser (Samtlige frokoster).

Baseret paa ovenstaaende grunde glaeder vi os utroligt meget til at komme til Skovsoeen aka. danish camp.

Som en lille note, kan tilfoejes at Ditlev har glemt naesten alt hvad han har haft mulighed for:
Sit toej (Tak frank for hjaelpen), sine solbriller (flere gange), sit kamera i minneapolis (hvor det stadigvaek er), sin taske, sit haandklaede (godt nok kun nede i bilen) etc. Vi mistaenker ham for at have glemt sin hjerne i DK... Hehe...

I gaar var vi til I-DAY aka. limbohelvede paa jord. I-Day staar for international day. Dvs. alle concordia language villages moedes til en stor "fest". Dette kunne have vaeret utrolig sjovt og morsomt, hvis ikke samtlige boern i USA skulle optraede i flere timer, med utrolig dumme, kedelige, idiotiske lorte-ting. (Paa naer spanien, forklaring foelger)
Den kinesiske lejr var et glimrende eksempel paa hvor dumme ting man kan goere. Her snakker vi altsaa om 100 boern og voksne der stod i en stor cirkel rundt om publikum, og lavede "karate-moves". Ord er ikke nok til at beskrive stupiditeten i dette foretagende. Billeder kommer paa et tidspunkt.
De (shiftknappen er lige gaaet i stykker) foeromtalte spaniere lavede dog et godt show, bestaaende af 8 letpaaklaedte nymfer, der dansede rundt paa bedste forfoeringsmaner. Dog kom der ligepludselig 8 maend og joinede dem, det var selvfoelgelig nedtur, men pigerne var stadig koenne.
Det var saadan set det for I-day.

Vi takker af for nu, men vi skriver sandsynligvis igen indenfor de naermeste dage.

Pelle over and out

9 kommentarer:

Unknown sagde ...

Hvor morsomt at høre fra jer igen. Det lyder som om underholdningsniveauet er til at overse, men det lydere spændende med radioen. Hvor er Ditlev dum at glemme kameraet, for han skal jo tage en masse billeder til de hjemlige albums. Men at han glemmer alting er jo fordi hans mor ikke er med til at huske ham på det. Her går det godt. Katten er måske gravid igen!

Anonym sagde ...

tilføjelser:

ditlev har også glemt:
- at fortælle sin familie, at i har en blog
- at sige farvel til sin famile, inden i tog af sted
- at fortælle jer andre, at han har famile i sacramento, som ville blive lykkelige for et besøg
- alle i hans familes fødselsdage (test ham)
- at der findes andre i hans famile end hans mor (som han kun beholder, så hun kan huske for ham)
- at han ikke er en lille dreng, der ikke kan klare sig uden sin mor til at huske for ham, mere ...

er det sjovt?

Anonym sagde ...

1: Jeg har fortalt alle, inkl. dig at vi har denne blog
2: jeg sagde farvel, ogsaa til dig
3: Vi kommer ikke forbi sacramento
4: Jeg kan ikke huske farmors helt praecist (midten af april) men resten burde vaere der
Ved ikke rigtigt om du bare proever at vaere paa tvaers med 5 og 6? :)

abi sagde ...

Hej drenge! Lyder altså som en oplevelsesrig tur i dér har kørende. Er lidt nervøs for greyhoundbusserne, men glæder mig over at I ikke er spinkle lyshårede piger. Er selv lige kommet hjem fra Barcelona, gider I godt at nyde solen, for her er ret koldt. Farmor har fødselsdag den 18. marts Ditte, men godt forsøgt.
Knuser fra Astrid

Anonym sagde ...

Hmm, hvem er det saa der har foedselsdag i midten af april? Maa have byttet om paa vedkommende og farmor hehe

haaber du havde en god tur

Unknown sagde ...

Skriver I ikke snart hvad der sker derovre for det er så sjovt at høre om - i stedet for at skvadre om familiefødselsdage?

Anonym sagde ...

1: næ
2: du sagde farvel, da jeg ringede til dig i lufthavnen
4: yes - jeg prøver at være på tværs


kan du komme og hjælpe med at flytte på torsdag?

Anso sagde ...

Heiii drenge..
Sys li i sku ha en lille hilsen.. Håber i har det super derovre.. og om jeg er misundelig.. NEJJ;)... men ihvertfald pas på jer selv!.. Glæder mig til vi ses igen..
Knus Anso:)

mlj sagde ...

Kom nu drenge... fortael os noget lir!

Forslag til emner:

Turens soundtrack
Upload nogle pics med kommentarer
Dummeste kommentar indtil nu (der maa vaere faldet nogle stykker paa nuvaerende tidspunkt..)?

Basically, alt andet end familiefoedselsdage, det er sgu da for kedeligt..