tirsdag den 14. august 2007

Daaaaanish camp!

Endelig er vi kommet igang med campen og det er sku meget sjovt... Dog er der en dårlig vane der flurerer lidt rigeligt - SANG! Før hvert måltid og efter hvert måltid synger de.. Til "Flaghejsning" synger de. Til flagnedtagning - SYNGER DE! Og vi skal synge med.. Heh.. Udover det er ungerne meget flinke, de skal bare tages over knæet og slås med et spanskrør, så er de helt lydige... :=)

Lige pt. er der middagslur, så vi sidder i staff loungen og chiller.. :p

Hmm hvad kan man ellers komme ind på....? Jo altså sengene heroppe er om end muligt endnu værre end i Bemidji. Man sover vitterligt på en sten, så jeg (Pelle) har fuldstændig smadret min ryg, men så kan jeg jo bare lære det!

Det her er egentlig bare ment som en stemningsrapport, så jeg vil ikke skrive så meget mere.. Jo en sidste ting :) På vores radioprogram prøver vi så vidt som muligt at få børnene til at kramme Anders, vi udlover endda dusører til dem der krammer ham mest! Hæhæ..

Ja men det var jo nok det, håber alle har det fint-didly-int, vi hygger os i hvert fald ret godt i solen.

Pelle, Ditlev er for øvrigt på arbejde i køkkenet, så i må godt grine af ham! :)

3 kommentarer:

Tidsoptimisterne sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Tidsoptimisterne sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Tidsoptimisterne sagde ...

testing, testing, 1 - 2 - 3 - 4, det var bare en prøve!!

Nu kommer der en rigtig kommentar:

Karl vil IKKE sende kram til sin storebror Anders. Overhelehovedet ikke nikke nej!!! Slet ikke en eneste!! *siger som en flyvemaskine med ondt i maven*