fredag den 28. september 2007

Sidste stop: Madison

Saa er vores tur ved at vaere til en ende. Det er muligvis sidste indlaeg paa bloggen, men her kommer det.
Vi befinder os nu i Madison, og her er ganske vildt, men foer jeg kommer til den del vil jeg fortaelle lidt om San Francisco.
Godt saa!, vi besoegte foerst Muir Woods og derefter Alcatraz, hvilket begge dele var noget af en oplevelse.
Muir Woods er det som mange kender som The Redwoods hvor traerne var enorme, og der er virkeligt tale om ENORME. Skoven laa en times koersel fra downtown SF, og den tid benyttede vores chauffoer til at fortaelle lidt om skoven.. Lidt vaerende maaske lidt af en underdrivelse - manden vidste simpelthen ALT om den skov, og samtidig var han i enormt godt humoer saa han konstant kom med jokes (bl.a. en der indebar governator - ja en mand paa ca 60 der rent faktisk sagde governator). Desuden havde han haar ned til nakken, der var totalt soelvfarvet - derfor blev han doebt "soelvraeven".
Naa men han var ihvertfald sjov og vi fik derfor et billede med ham :D.
Derefter tog vi til Alcatraz som ogsaa var interessant, de havde en ret saa vild audio tour som vi fulgte, massere af ting derfra hvor det blev beskrevet hvordan fangerne levede, hvordan et fangeoproer kostede flere vagter og fanger livet og lignende.
Naa men dagen efter tog vi saa til Madison (sidder og ser en film lige nu, derfor mine saetninger er lidt underlige). Dagen startede med at verdens gladeste kinesiske chauffoer som virkeligt elskede at synge med paa R.E.M sange, kom og hentede os ved vores hotel. Vi tog flyet fra SF airport til Denver, og derefter til Chicago hvor vi ankom ved 9 tiden om aftenen. Derefter tog vi en bus til Madison med Chauffoer der var en sort (og tyk) version af den tidligere naevnte kinesiske chauffoer - meget glad.
Ved 2 tiden om natten ankom vi til Madison hvor vores gode ven Frederik kom og hentede os ved busstationen. Det skal naevnes, at Frederik har deltaget i drunken boxing og derfor har sin arm i gips - haha (til min familie kan naevnes at han har lavet nogenlunde samme stunt som Astrid lavede, da hun slog sin arm igennem en glasdoer hos Amalie for mange aar siden)
Frederik tog os hen til sit hus hvor han bor med et ukendt antal gutter paa vores alder - jeg synes der kommer nye hele tiden. Vi er blevet praesenteret for dem alle og idag har Pierre - en af Frederiks naere venner, der er vildt flink) - vist os rundt i Madison mens Frederik var i skole. I aften holdes en fest i huset hvor der er inviteret over 100 mennesker, saa de regner med at der kommer en 50-60 stykker!. Madison er en VILD festby, der er folk over det hele og den gennemsnitlige alder er langt under hvad den er i de andre byer vi har besoegt ;).
Imorgen er der gameday hvor Madison College Football holdet skal spille imod Michigan State, dvs. der i den gang er grad i den - sagt med andre ord: Vi skal feste. Frederik har forresten sagt at man er noedt til at gaa i roedt (Madisons farver), gaar man derimod i groent (Michigans farver - vildt nok) vil man opleve at alle deltagere til festerne vil raabe asshole af en, indtil man forlader festen. Heldigvis har jeg en roed T-Shirt :)

(Argh Frederiks comp har en skaermfejl kan ikke se hvad jeg skriver)
Naa, men vi er hjemme paa tirsdag, vi glaeder os til at se jer alle sammen - hehe

Ditlev out

1 kommentar:

Anonym sagde ...

hey boys..
Der er lang tid til på tirsdag...! Og husk I er sponsoreret...Sponsorer forventer afkast...Så en mail på falderebet også uden stavekontrol er særdeles velkommen..
Jeg glæder mig til at se jer..!Og Fie hun kommer i bad en af dagene- så er hun også krammeklar...
God tur hjem..!
mange hilsner
Birte