mandag den 17. september 2007

LA #2

Nu har vi lidt mere tid til at blogge, husk at laese Pelles memo nedenunder (som jeg ikke har gjort, saa jeg ved ikke om jeg gentager ham :) )

Naa, men nu er vi i Los Angeles, vi bor i udkanten af Hollywood boulevard ca. 10-15 minutters gang fra begyndelsen af Walk of Fame. Naar vi forlader byen kan vi bryste os med at have besoegt ikke bare USA, men samtidig Thailand og Armenien som paa magisk vis er dukket op lige hvor vi bor (vi bor faktisk i Thailand).
Hotellet er ikke helt saa godt som det i San Diego, bl.a. har vi ikke adgang til en computer paa hotellet, saa der kommer ikke helt saa mange blogs. Det er dog ikke en katastrofal ting da den butik der ligger naermest hotellet (faktisk i samme bygning) er en internet cafe med en gammel tyk mand som indehaver, som er rigtig flink. Dernede vil vi nok bruge et par dollars om dagen, saa i maa ikke miste modet fuldstaendigt.
Af andre butikker der ligger i naerheden er en 4-5 thaimarkeder (som egentlig bare er en forstoerret jallakiosk fra koebenhaven, men de er nu meget flinke) og lidt laengere vaek en Ralphs (svarer til Bilka i stoerre udgave).
Idag er vi taget et smut ned til downtown hollywood og har gaaet paa walk of fame, vi har selvfoelgelig ogsaa set hollywood skiltet oppe paa det store bjerg, der ligger bag byen - maa indroemme at jeg troede, at det var stoerre, men samtidig var vi ret langt vaek, saa kan vel have noget med det at goere..
Da vi ankom igaar begik vi den store fejl at tage greyhound bussen til downtown LA istedet for Hollywood hvor vi bor, dette betoed at vi skulle med den offentlige transport igennem LA hvilket mildest talt ikke var fedt da vi samtidig skulle slaebe paa 30-40 kgs bagage hver. Samtidig var der larmerende mexicanere overalt, specielt en skopudser paa broadway, der ogsaa i den grad fik reklameret for sit foretagerende - lorte-luis!!.
Udover den enorme folkemaengde (som virkeligt er mange gange stoerre end i San Diego) virkede kvarteret dog ikke saa slemt, men det er jo ogsaa ligemeget siden vi ikke skal vaere der nogen af dagene (sandsynligvis).
I bussen faldt jeg i snak med en fotograf ved navn Ric et-eller-andet som fortalte os alt hvad han vidste om hollywood - skideflink mand. Han fortalte os ogsaa, at vi ikke skulle vaere bange for bander eller dets lignende fordi vi var hvide - var vi derimod afro-amerikanere eller mexicanere var det en anden sag, saa til nervoese foraeldre kan i godt falde lidt ned.
Af ting vi skal lave i LA.. Hmm... Tage i Malls, besoege Universal studios, tage til LA Fashion District (ligger vidst i navnet hvad der sker der), tage paa stranden, stene ved poolen - det er vidst hvad vi har overskud til :D.

Noget jeg er ked af at vi ikke kommer til derimod er Six Flags Mystic Mountains - en tivolipark, der ligger taet paa Hollywood og som er en af de foerende tivoliparker inden for rutchebaner i hele verden, og samtidig lukkede i sidste uge for denne saeson.. Typisk..

Naa, men nu skal vi snart til at videre

Adios mi amigos y amigas

Senor Ditlev out

3 kommentarer:

Tidsoptimisterne sagde ...

Hej alle,
Jeg har tænkt på, om I har tænkt på, hvordan I får de mange kilo bøger og tøj med i flyet uden at betale voldsomt mange penge for overvægt - men jeg kender selvfølgelig ikke vægtgrænserne på jeres flyvning.
Og så skal jeg hilse Anders fra hans lillebror, der glæder sig meget, til han kommer hjem.
Hilsen
Kurt

Tidsoptimisterne sagde ...

.....det er vi flere, der gør.
Kurt

Unknown sagde ...

Ja de billige indkøb kan hurtigt blive dyre i fragt!
Skriv snart igen om LA. Hvornår skal I videre til Frisco?