torsdag den 20. september 2007

Jay Leno!

Idag kom dagen! Vi var simpelthen inde og se selveste Jay Leno! Mange ord kan beskrive denne oplevelse, imidlertid vil jeg kun bruge 2: FUCKING FEDT!. Forestil jer at sidde under 50 meter fra selveste Jay Leno, der samtidig fik Jessica Alba paa besoeg! Et fantastisk syn!.. Eller... Det var et fantastisk syn for mig og Anders selvfoelgelig, Pelle formaaede at faa den absolut daarligeste plads i hele studiet! Ganske imponerende nok fik han placeret sig lige bag ved projektoer der hang fra loftet, som saa fik blokeret hans udsyn over scenen totalt.
Dette aendrer lidt paa pelles humoerkurve, som ellers i loebet af dagen kan beskrives saaledes:

Pelle vaagner og er glad
Pelle logger paa travian og er ikke blevet angrebet i loebet af natten og bliver derfor henrykt
Pelle opdager jeg forlod netcafeen uden ham og bliver smaabitter (ok det er vel ogsaa fair :P)
Vi tager bussen imod NBC studious. Pelle er ved at skide i bukserne fordi han tror vi ikke naar det
Vi ankommer, Pelle gaar amok og i koma over vi faktisk er der - meget glad igen
Vi faar at vide, at der er giveaway (publikum faar overrakt en gave, i faar at se hvad naar vi kommer hjem :) ) - Pelle er endnu gladere
Koeen snegler sig af sted, og der gaar et rygte om at vi ikke faar nogen plads! - Pelle gaar i defcon4 mode (google det hvis i ikke ved hvad det er)
Vi kommer ind i studiet - Pelles adrenalin udloeses
Pelle faar en skodplads og er sur - Men hey, hvad kan man forvente naar hans haar, ifg. ham selv, har et hadefuldt forhold til Martin Lawrence (det er rigtigt! Det sagde han!)

Det var nogenlunde Pelles humoerskift paa en god 2-3 timer.. Ret imponerende ikke?
Naa, men showet var ihvertfald fantastisk. Specielt en komiker, der ogsaa var gaest (har glemt hvad han hedder, sad og kiggede paa Jessica Alba mens han snakkede, men lyttede da!) - Han var skidesjov.
Til sidst kom et band og spillede som var elendige og vi sluttede en ellers billig dag af med at gaa paa fin restaurant og betale 2-3 gange hvad vi normalt giver.

Lige nu har vi slaaet os sammen om at afklare nogen detaljer paa vores videre rejse, saa vi laver egentlig ikke rigtigt noget.. Jeg sidder i den anden ende af lokalet ift. Anders og Pelle, men Pelle er vidst stadig sur over et eller andet - der kommer ihvertfald nogle raab fra ham engang imellem

Naa men det var jo bare idag. LA har vaeret en fantastisk by so far, vi har ikke kedet os et eneste sekund og alligevel var der noget ved San Diego som var bedre, men ved ikke hvad.
Af vilde stjerner jeg har set kan naevnes Queens, Frank Sinatras, Johnny Cashs og sjovt nok ogsaa Jay Lenos :).
Igaar kogte vi rundt i en genbrugsbutik i timevis og jeg var taet paa at koebe et burgundyfarvet jakkesaet (bukserne var bare for smaa - S K I D T !) men vi fik skam koebt lidt ting hist og her alligevel. Ellers har vi besoegt et 8 etager stort shoppingmall, det var ogsaa ret saa vildt, men det kunne nu ikke maale sig med Mall of America. Til bekymrede moedre kan siges at vores shoppinglust er ved at fortage sig og at vi ikke har brugt saa forfaerdeligt mange penge de sidste par dage, saa kan godt vaere at der er et par hundrede kroner tilbage, naar rejsen slutter :)

Vi ses d. 2 oktober kl. 14:40 - en dato vi rent faktisk er begyndt at taelle ned til!
Salam aleikum

Sultan Ditlev

4 kommentarer:

Unknown sagde ...

Jeg ved desværre ikke hvem Jay Leno er -men det lyder som om I var glade for oplevelsen! Hvornår skal I videre? Og er det stadig med bus? Eller kan man tage toget? Så vidt jeg kan se af planen er det kl 14.10, I lander den 2.oktober, men I skal vist til fest i Madison først? Håber at Pelles mononucleose er blevet bedre og at de næste byer osse er spændende!

mlj sagde ...

Hej drenge! Det lyder godt nok som en super oplevelse, og jeg maa give jer credit for at komme til at se Jessica Alba ogsaa, hun er godt nok flot!

Nu ved jeg ikke om det er den samme genbrugsbiks I selv har fundet, men jeg har selv gode erfaringer fra en shop paa LA Brea Avenue hvor der hver soendag er en stor rodebunke med godter, hvor alt koster 1$! (se http://local.yahoo.com/details?id=20424165)

Det er virkeligt super, og klart vaerd at proeve hvis I er i LA til soendag!

Anonym sagde ...

Hi you three,

Who says we are worried? Buy all you want - so long as we don't have to cart it around - or pay overweight! Maybe we won't even recognize you when we pick you up?

We've just been enjoying our freedom - a weekend in Bratislava with Opera and a trip down the Danube in 25 o weather - don't you feel sorry for us all alone here in DK just pining away...

Hope you all have had a great trip - and collective great birthdays!

Congtraru to the above - we have missed you a little, and look forward to seeing you again!

Mamatumaini

Anonym sagde ...

Come on boys...

Godt nok er det lige før I sætter fødderne i den danske muld, og som tidligere skrevet, er I ved at blive rigtig meget savnet...

Imidlertid savner jeg også at vide om I for tiden er tilbageholdt i Alcatraz, eller ??

Som I nok husker er der ikke noget økonomisk incitament for ikke at blogge..

Så...Hvordan går det og hvad har I gang i for tiden??