lørdag den 29. september 2007

feeeeeeeheeeeeeest

Igaars fest var simpelthen saa fed at den maa blogges om, selvom det bliver kort.
Vi blev plakatfulde allerede ret tidligt eftersom Pelle, Anders (der lige pt naegter at overlade den stationaere computer til mig, saa jeg maa blogge fra en baerbar, argh!) og jeg drak en blanding af White Russians (Vodka, Kahlua og Maelk, -red) og oel. Ved 22 tiden crashede vi naboens foedselsdagsfest hvilket de faktisk ikke blev sure over, og Pelle og jeg blev gode venner med de fleste.. Anders er en anden historie som kommer senere. Paa det tidspuntk var vi LANGT fuldere end alle andre til festen, hvilket resulterede i at vi wrestlede paa en sofa til stor forundring for resten af festen. Vi var flinke og gav gaver i form af 2 tomme flasker sprut, som vaerten blev meget glad for (faar lige at vide af Anders at hvad der, for hans vedkommende, sker i Madison bliver i Madison, men sjovt var det)
Vi kommer igen senere med en blog naar vi er blevet hammerstive, nu skal vi ud og spille beer-pong som er et oelspil jeg vil forklare om i detaljer, naar jeg kommer hjem

Hajdelihoej, skal hilse fra Pelle

Ditlev

fredag den 28. september 2007

Sidste stop: Madison

Saa er vores tur ved at vaere til en ende. Det er muligvis sidste indlaeg paa bloggen, men her kommer det.
Vi befinder os nu i Madison, og her er ganske vildt, men foer jeg kommer til den del vil jeg fortaelle lidt om San Francisco.
Godt saa!, vi besoegte foerst Muir Woods og derefter Alcatraz, hvilket begge dele var noget af en oplevelse.
Muir Woods er det som mange kender som The Redwoods hvor traerne var enorme, og der er virkeligt tale om ENORME. Skoven laa en times koersel fra downtown SF, og den tid benyttede vores chauffoer til at fortaelle lidt om skoven.. Lidt vaerende maaske lidt af en underdrivelse - manden vidste simpelthen ALT om den skov, og samtidig var han i enormt godt humoer saa han konstant kom med jokes (bl.a. en der indebar governator - ja en mand paa ca 60 der rent faktisk sagde governator). Desuden havde han haar ned til nakken, der var totalt soelvfarvet - derfor blev han doebt "soelvraeven".
Naa men han var ihvertfald sjov og vi fik derfor et billede med ham :D.
Derefter tog vi til Alcatraz som ogsaa var interessant, de havde en ret saa vild audio tour som vi fulgte, massere af ting derfra hvor det blev beskrevet hvordan fangerne levede, hvordan et fangeoproer kostede flere vagter og fanger livet og lignende.
Naa men dagen efter tog vi saa til Madison (sidder og ser en film lige nu, derfor mine saetninger er lidt underlige). Dagen startede med at verdens gladeste kinesiske chauffoer som virkeligt elskede at synge med paa R.E.M sange, kom og hentede os ved vores hotel. Vi tog flyet fra SF airport til Denver, og derefter til Chicago hvor vi ankom ved 9 tiden om aftenen. Derefter tog vi en bus til Madison med Chauffoer der var en sort (og tyk) version af den tidligere naevnte kinesiske chauffoer - meget glad.
Ved 2 tiden om natten ankom vi til Madison hvor vores gode ven Frederik kom og hentede os ved busstationen. Det skal naevnes, at Frederik har deltaget i drunken boxing og derfor har sin arm i gips - haha (til min familie kan naevnes at han har lavet nogenlunde samme stunt som Astrid lavede, da hun slog sin arm igennem en glasdoer hos Amalie for mange aar siden)
Frederik tog os hen til sit hus hvor han bor med et ukendt antal gutter paa vores alder - jeg synes der kommer nye hele tiden. Vi er blevet praesenteret for dem alle og idag har Pierre - en af Frederiks naere venner, der er vildt flink) - vist os rundt i Madison mens Frederik var i skole. I aften holdes en fest i huset hvor der er inviteret over 100 mennesker, saa de regner med at der kommer en 50-60 stykker!. Madison er en VILD festby, der er folk over det hele og den gennemsnitlige alder er langt under hvad den er i de andre byer vi har besoegt ;).
Imorgen er der gameday hvor Madison College Football holdet skal spille imod Michigan State, dvs. der i den gang er grad i den - sagt med andre ord: Vi skal feste. Frederik har forresten sagt at man er noedt til at gaa i roedt (Madisons farver), gaar man derimod i groent (Michigans farver - vildt nok) vil man opleve at alle deltagere til festerne vil raabe asshole af en, indtil man forlader festen. Heldigvis har jeg en roed T-Shirt :)

(Argh Frederiks comp har en skaermfejl kan ikke se hvad jeg skriver)
Naa, men vi er hjemme paa tirsdag, vi glaeder os til at se jer alle sammen - hehe

Ditlev out

tirsdag den 25. september 2007

San Francisco

Saa er vi ankommet til San Francisco. Det skete faktisk i soendags men vi har ikke lige faaet blogget foer nu.
Her er en opdatering for hvad der er sket de sidste par dage:
Loerdag aften (ca. 10:20) tager vi bussen mod San Francisco, det skal siges at vi her havde vaeret i Guds haender hele dagen. Vi blev smidt ud af hotellet kl. 11:00 og tog derefter ned paa vores lokale netcafe for at stene lidt. Da vi besluttede os for at vandre ud i byen lidt med vores tasker paa nakken en times tid senere (vi skulle vaere i LA i 12 timer, med vores bagage saa alle muligheder for at sidde ned uden den blev udnyttet til fulde) kom vi ikke langt ned ad gaden foerend det begyndte at regne en smule, saa vi besluttede os for at tage bussen ned til greyhound stationen i Hollywood for at se om vi kunne deponere vores bagage der.
Paa denne korte tur fik vi oejnene op for hvorfor LA behoever stormkanaler. I loebet af 20 minutter faldt der den samme maengde regn som oversvoemmede motorvejene i DK for lidt siden! Det var vanvittigt! (vi har billeder af det)
Anyway, vaade og forkomne kom vi frem til greyhoundstationen hvor vi kunne se frem til at skulle sidde i timevis med vores bagage, og vente paa at skulle tage bussen ned til LA stationen som laa midt i en ghetto - dejlig udsigt ikke?
Anyway, selveste messias valgte at vise sig i form af en mexicansk ekspedient. Han tillod os ikke bare at aendre vores billet til hollywood stationen fra LA stationen, han tillod os ogsaa at tage afsted 1,5 time tidligere, med en bus der var 2 timer hurtigere og han tog imod vores bagage. Samtidig var regnen stoppet imens vi snakkede med ham.
i kan nok gaette jer til hvor glade vi blev :) MEGET GLADE
Naa, men dagen gik med at vi saa en film og ellers bare kogte rundt i forskellige butikker (den gik egentlig meget hurtigt).
Da vi kom afsted havde vi desvaerre utroligt svaert ved at sove i bussen men vi overlevede da..
Da vi ankom til San Francisco havde vi sovet i ca. 2 timer, og klokken var 5:20 om morgenen - saa vi smed haemningnerne og tog en taxa til vores hotel, der laa en spytklat vaek (tror det blev 6 dollars eller saarn) - da vi kom frem fandt vi ud af at vi ikke kunne checke ind foerend kl. 14! Wee!! Ingen soevn, lige ankommet til en ny by og intet hotel i naesten 9 timer! Lige hvad vi havde brug for..
Naamen vi slog os ned paa en cafe og efter jeg havde pumpet lidt energidrik i mig selv, og Pelle og Anders havde levet paa lidt Weinerbroed blev stemningen da oppet og efter en 3 timer paa denne cafe gik vi paa jagt efter noget at lave.
De naeste par timer har jeg mere eller mindre glemt fordi jeg var saa traet, men det meste af tiden ledte vi efter en netcafe (det viste sig at hvergang man slog en op paa nettet, eksisterede den ikke i virkeligheden - dette oplevede vi ogsaa i LA, meget mystisk)

Naa, men igaar var det jo NFL mandag, hvilket betoed at vi kogte hele dagen og saa football om aftenen
Idag har vi vaeret i endnu et storcenter som havde verdens muligvis stoerste bogbutik! Den var vanvittigt stor! Anders var selvfoelgelig i den syvende himmel, og Pelle og jeg var da ogsaa glade over den gode litteratur.
Om aftenen tog vi hen paa en netcafe for at noerde - nu har vi trods alt vaeret computerspilsfri i 2 maaneder, nu maa vi godt :)
Og her sidder vi saa nu og skal faktisk til at gaa, hvorefter det gaar op for os at vi flyver til Chicago torsdag og ikke fredag som vi havde regnet med, det vil sige at vores aftale med Frederik i Madison lige skal rykkes osv - sagt med andre ord, vi er lidt paa skideren hvis ikke det er ok med Frederik, men nu ser vi - ellers faar vi en sjov nat i O'hare, haaber jeg da.

Farvel saa laenge, vi ses om en uges tid

Ditlev

torsdag den 20. september 2007

Jay Leno!

Idag kom dagen! Vi var simpelthen inde og se selveste Jay Leno! Mange ord kan beskrive denne oplevelse, imidlertid vil jeg kun bruge 2: FUCKING FEDT!. Forestil jer at sidde under 50 meter fra selveste Jay Leno, der samtidig fik Jessica Alba paa besoeg! Et fantastisk syn!.. Eller... Det var et fantastisk syn for mig og Anders selvfoelgelig, Pelle formaaede at faa den absolut daarligeste plads i hele studiet! Ganske imponerende nok fik han placeret sig lige bag ved projektoer der hang fra loftet, som saa fik blokeret hans udsyn over scenen totalt.
Dette aendrer lidt paa pelles humoerkurve, som ellers i loebet af dagen kan beskrives saaledes:

Pelle vaagner og er glad
Pelle logger paa travian og er ikke blevet angrebet i loebet af natten og bliver derfor henrykt
Pelle opdager jeg forlod netcafeen uden ham og bliver smaabitter (ok det er vel ogsaa fair :P)
Vi tager bussen imod NBC studious. Pelle er ved at skide i bukserne fordi han tror vi ikke naar det
Vi ankommer, Pelle gaar amok og i koma over vi faktisk er der - meget glad igen
Vi faar at vide, at der er giveaway (publikum faar overrakt en gave, i faar at se hvad naar vi kommer hjem :) ) - Pelle er endnu gladere
Koeen snegler sig af sted, og der gaar et rygte om at vi ikke faar nogen plads! - Pelle gaar i defcon4 mode (google det hvis i ikke ved hvad det er)
Vi kommer ind i studiet - Pelles adrenalin udloeses
Pelle faar en skodplads og er sur - Men hey, hvad kan man forvente naar hans haar, ifg. ham selv, har et hadefuldt forhold til Martin Lawrence (det er rigtigt! Det sagde han!)

Det var nogenlunde Pelles humoerskift paa en god 2-3 timer.. Ret imponerende ikke?
Naa, men showet var ihvertfald fantastisk. Specielt en komiker, der ogsaa var gaest (har glemt hvad han hedder, sad og kiggede paa Jessica Alba mens han snakkede, men lyttede da!) - Han var skidesjov.
Til sidst kom et band og spillede som var elendige og vi sluttede en ellers billig dag af med at gaa paa fin restaurant og betale 2-3 gange hvad vi normalt giver.

Lige nu har vi slaaet os sammen om at afklare nogen detaljer paa vores videre rejse, saa vi laver egentlig ikke rigtigt noget.. Jeg sidder i den anden ende af lokalet ift. Anders og Pelle, men Pelle er vidst stadig sur over et eller andet - der kommer ihvertfald nogle raab fra ham engang imellem

Naa men det var jo bare idag. LA har vaeret en fantastisk by so far, vi har ikke kedet os et eneste sekund og alligevel var der noget ved San Diego som var bedre, men ved ikke hvad.
Af vilde stjerner jeg har set kan naevnes Queens, Frank Sinatras, Johnny Cashs og sjovt nok ogsaa Jay Lenos :).
Igaar kogte vi rundt i en genbrugsbutik i timevis og jeg var taet paa at koebe et burgundyfarvet jakkesaet (bukserne var bare for smaa - S K I D T !) men vi fik skam koebt lidt ting hist og her alligevel. Ellers har vi besoegt et 8 etager stort shoppingmall, det var ogsaa ret saa vildt, men det kunne nu ikke maale sig med Mall of America. Til bekymrede moedre kan siges at vores shoppinglust er ved at fortage sig og at vi ikke har brugt saa forfaerdeligt mange penge de sidste par dage, saa kan godt vaere at der er et par hundrede kroner tilbage, naar rejsen slutter :)

Vi ses d. 2 oktober kl. 14:40 - en dato vi rent faktisk er begyndt at taelle ned til!
Salam aleikum

Sultan Ditlev

mandag den 17. september 2007

LA #2

Nu har vi lidt mere tid til at blogge, husk at laese Pelles memo nedenunder (som jeg ikke har gjort, saa jeg ved ikke om jeg gentager ham :) )

Naa, men nu er vi i Los Angeles, vi bor i udkanten af Hollywood boulevard ca. 10-15 minutters gang fra begyndelsen af Walk of Fame. Naar vi forlader byen kan vi bryste os med at have besoegt ikke bare USA, men samtidig Thailand og Armenien som paa magisk vis er dukket op lige hvor vi bor (vi bor faktisk i Thailand).
Hotellet er ikke helt saa godt som det i San Diego, bl.a. har vi ikke adgang til en computer paa hotellet, saa der kommer ikke helt saa mange blogs. Det er dog ikke en katastrofal ting da den butik der ligger naermest hotellet (faktisk i samme bygning) er en internet cafe med en gammel tyk mand som indehaver, som er rigtig flink. Dernede vil vi nok bruge et par dollars om dagen, saa i maa ikke miste modet fuldstaendigt.
Af andre butikker der ligger i naerheden er en 4-5 thaimarkeder (som egentlig bare er en forstoerret jallakiosk fra koebenhaven, men de er nu meget flinke) og lidt laengere vaek en Ralphs (svarer til Bilka i stoerre udgave).
Idag er vi taget et smut ned til downtown hollywood og har gaaet paa walk of fame, vi har selvfoelgelig ogsaa set hollywood skiltet oppe paa det store bjerg, der ligger bag byen - maa indroemme at jeg troede, at det var stoerre, men samtidig var vi ret langt vaek, saa kan vel have noget med det at goere..
Da vi ankom igaar begik vi den store fejl at tage greyhound bussen til downtown LA istedet for Hollywood hvor vi bor, dette betoed at vi skulle med den offentlige transport igennem LA hvilket mildest talt ikke var fedt da vi samtidig skulle slaebe paa 30-40 kgs bagage hver. Samtidig var der larmerende mexicanere overalt, specielt en skopudser paa broadway, der ogsaa i den grad fik reklameret for sit foretagerende - lorte-luis!!.
Udover den enorme folkemaengde (som virkeligt er mange gange stoerre end i San Diego) virkede kvarteret dog ikke saa slemt, men det er jo ogsaa ligemeget siden vi ikke skal vaere der nogen af dagene (sandsynligvis).
I bussen faldt jeg i snak med en fotograf ved navn Ric et-eller-andet som fortalte os alt hvad han vidste om hollywood - skideflink mand. Han fortalte os ogsaa, at vi ikke skulle vaere bange for bander eller dets lignende fordi vi var hvide - var vi derimod afro-amerikanere eller mexicanere var det en anden sag, saa til nervoese foraeldre kan i godt falde lidt ned.
Af ting vi skal lave i LA.. Hmm... Tage i Malls, besoege Universal studios, tage til LA Fashion District (ligger vidst i navnet hvad der sker der), tage paa stranden, stene ved poolen - det er vidst hvad vi har overskud til :D.

Noget jeg er ked af at vi ikke kommer til derimod er Six Flags Mystic Mountains - en tivolipark, der ligger taet paa Hollywood og som er en af de foerende tivoliparker inden for rutchebaner i hele verden, og samtidig lukkede i sidste uge for denne saeson.. Typisk..

Naa, men nu skal vi snart til at videre

Adios mi amigos y amigas

Senor Ditlev out

LA!

Det er ikke meget tid jeg har til at blogge i lige nu, saa det bliver en kort opdatering.
Vi ankom til LA (vi bor faktisk i hollywood, som ligger lidt vaek fra LA centrum, men nevermind.) i gaar kl 4 eller saadan ca. Det tog godt nok en rum tid at komme frem til vores hotel, fordi vi ville proeve den lokale busrute, men det gik altsammen :)

Vejret er blevet varmere, det er nu omkring de 80, saa vi klager ikke.. Hehe..
Vores planer i Hollywood er ikke lagt endnu, men der er 3 store ting vi gerne vil se:
Universal Studios
Six Flags amusement park, og intet mindre end The tonight show with Jay Leno - hvilket vi har faaet billetter.. Hehe.. Der kan i godt vaere misundelige! Vi skal ind og se Jay Leno paa torsdag, hvor Jessica Alba besoeger ham, en dag der selvfoelgelig ikke er tilfaeldigt valgt.. :D

Naa men paa hjemmefronten (i DK altsaa) kan siges at undertegnede har fudnet et sted at bo paa Oesterbro. (Hvis i husker kommentaren den anden Pelle kom med paa en tidligere blog..)

Da tiden er knap, vil jeg sige farvel nu, vi skal nok proeve at faa blogget oftere, men regn ikke med for meget.

Pelle over and out.

torsdag den 13. september 2007

Strand Diego?

Saa skal der fahnme blogges!

Som i nok lagde maerke til var vi i Sea World her forleden, hvilket jeg var staerkt imod da $45 dollars, i mine oejne, er for meget for en tur i et akvarium - ogsaa selvom det var enormt stort.
Og selvfoelgelig fik elite-ditlev ret, hvilket betoed at jeg benyttede resten af dagen til at hovere over hvor god jeg var (arj, egentlig syntes pelle vidst ikke det var saa slemt, men hey manden har lige tegnet et lem paa min ryg mens jeg sad og skrev, saa skal han da lige holdes lidt nede!).
Naa, det var egentlig lige en sidenote. Idag har vi ikke rigtigt lavet noget, temperaturen har vaeret paa ca. 28 grader og dagens hoejdepunkter var enten da vi stod og ventede i en halv time paa bussen, og vi fulgte Pelles tyggegummi langsomt glide ned af det sted paa baenken, han havde sat det fast paa - eller da Pelle koebte en salat til 15 dollars :O. Sagt med andre ord: Vi har stenet - paa stranden vel at maerke, hvor vi har vaeret de sidste par timer.
Derefter kom vi hjem og straks faldt over vores favoritbeskaeftigelser paa hotellet: Pelle sad og soegte paa nye hoteller til naeste by (vi ved han kan lide det), jeg sad og lurede paa receptionisten og Anders sov/laeste/saa tv. - Her om lidt skal vi ned i poolen som de lige pt er ved at fylde op med nyt vand, for det er jo dejligt vejr udenfor, selvom klokken naesten er 7 om aftenen :).
Naa hvad er der ellers sket.. Jo vi kan jo lave en afstemning over hvilke anekdoter, der er bedst:

1: Pelle taber en hel skaal morgenmad ned i skoedet paa sig selv
2: Ditlev bruger 45 minutter paa at lede vores hotelvaerelse (paa ca. 15 m^2) igennem efter sin ene sko (som viste sig at vaere i hans endnu ikke udpakkede taske)
3: RUSSEL CROWE! (Gogo 3:10 To Yuma)
4: diskussionen om hvor daarlig filmen "War" (Jet Li og Jason Statham action film) egentlig var - fy fahn noget lort
5: Pelle indroemmer at han er lavet af bark siden han proklamerer, at han V I R K E L I G T godt kan lide en is der bestaar af kiks og is med mintsmag

ok gaa til stemmeurnerne nu!

Jeg havde helt glemt, at vi ikke havde skrevet om dagen igaar. Der var vi (igen) i et shoppingmall, hvor Pelle og jeg (igen) saa paa toej og Anders (igen) saa paa boeger - trivielt? Nejda, vi oplever noget nyt konstant.. Eller noget.. Derefter saa vi filmen War som var usandsynligt ringe, kan klart ikke anbefales - derefter lavede vi ikke en skid hvilket gjorde igaar til den naestkorteste udflugtsdag, kun overgaaet af idag som var endnu kortere fordi vi ikke tog nogen steder hen efter stranden.
So long peeps

Imperator Ditlev over and out (gogo travian!)

onsdag den 12. september 2007

Beach, Seaworld and absolutely nothing else!

So, as you might have already noticed from the headline (so to speak), this is going to be an english blogging. The reason for me blogging in English, is simply because I felt that my written English was getting a little rusty..
Ah well, here goes :)
Wonderful, magnificent, marvelous are just some words that could describe the beach which we used a good afternoon at yesterday. We're talking a beach with blue clear water, high waves, white sand, beautiful surroundings and the best of company. The three of us bought a soda and just sat there reading, talking and of course bathing, for hours. After which we decided it might be a good idea to go catch a flick at the nearest movie theatre.
There was one movie worth watching - 3:10 to Yuma. We knew that the movie was on at 5:10 so we set out to make it by then. We arrived at 5:20. But as we soon discovered, the cinema was located in a huge outdoor mall (apparently San Diegans are particularly fond of outdoor malls :p). With two hours till the next airing, and absolutely nothing to do, we decided that it was our civic duty to supply the nearby shops with our money - in plain terms WE WENT SHOPPING! :)
Anders was sent too the nearest bookstore while Ditlev and I went straight for the clothes.
It seems that the cheap prices of America are going to make a dent in our wallets after all, but hey, who cares?
After Ditlev had purchased yet another pair of pants, we went to the next-best thing, a shoestore! Hehe.. Seeing as I have only bought one pair of shoes over here, I really felt that I should, nay MUST buy (at least :)) one more pair before leaving this mall. And so I did, and so did Ditlev :p It just isn't healthy for the two of us to be in a shop together (Ditlev calculated that he had spent 150 dollars a day in San Diego.).
After hundreds of dollars had been spent, and several shops pillaged, Ditlev and I caught up with Anders and got tickets for the 7:10 showing of "3:10 to Yuma". (A movie which can be described with two infinetely cool words: Russell Crowe! Hot damn he is freaking on fire :D)

Well that more or less summarizes that day, and seeing as i really don't feel like describing yet another day quite as detailed, i don't think i will :)
You will only get a short, short summary! Muhaha :p

Today we went to Seaworld. A trip that cost us 135 dollars alltogether, and not at all worht it, although "Shamu the Killer Whale" was rather neat.
Ditlev used more money, when he bought an Ipod with 80 GB's for a stunningly low amount of 250 dollars. (For moms, an ipod in Denmark with the same specifications would cost at least 500 dollars :)) Other than that we really didn't do much today. Ditlev's face got completely sunburned once again, and he still refuses to remember wearing sunscreen. (Remember Ditlev's habit of forgetting things? Hehe..)

Well that sort of wraps it up.
Hope you're all well, and very, very jealous of the fact that we have 77 degrees fahrenheit (25 degrees celcius) and sun all day long, while you have rain! Haha! :)

Pelle over and out.

søndag den 9. september 2007

There and back again

SAA! er vi tilbage i San Diego. Tijuana var noget af en by som Pelle ogsaa skrev om igaar, men man faar nu let lidt for meget naar man ikke kan gaa paa gaden uden at blive overfuset af saelgere, pimps og taxichauffoerer (som forresten ogsaa forsoegte at faa en ind paa barerne), sagt med andre ord; Tijuana er en by man skal opleve, men ikke en by man skal blive i for laenge! Nattelivet var forresten fuldstaendigt ekstremt selvom vi ikke oplevede meget af det. Man kunne af ukendte aarsager ikke hoere noget 2 blokke fra hovedgaden men naar man kom derned af var der satme gang i den.
Naa men vi tog hjemad her tidligere idag og som forventet skulle vi vente i ca. 45 min for at komme ind i USA igen, det var dog en dejlig fornemmelse da vi sad i trolleyen og kunne se Mexicos graense forsvinde i horisonten, for det er godt nok et fattigt land, slet ikke noget der kommer i naerheden af det man ser i sydeuropa.

Vi soegte laenge efter et godt hotel men besluttede os til sidst for at tage tilbage til det vi allerede havde boet paa i San Diego, som saadan set er et helt iorden hotel. Det sjove ved dette var at det var den samme som checkede os ind denne gang, som gjorde det foerste gang, hvilket resulterede i spoergsmaalet "Naa, er i nu tilbage, hvorfor dog det?" :D. Anyway, grunden til at hun nok kunne huske os maa vaere fordi vi paa mystisk vis har gjort et indtryk paa hende og hendes kollega (kan det mon have noget med at Pelle viste sit danske pas, som indeholder et billede af ham fra 5-6. klasse, hvilket resulterede i flere minutters mobning var dem? I think yes). Naa men efter at have smidt vores bagage tog vi ind til byen og stoppede tilfaeldigvis ved en Wendys (jeg vil have aeren for at vi stoppede der, men det er nu nok mere fordi jeg whinede indtil de andre gik med til at spise der), og ved siden af den Wendys laa der tilfaeldigvis en Macys (KAEMPE butik med alt muligt forskelligt, mest toej - weehe) som af ukendte aarsager havde en butik, der indeholdt ALT fedt toej i verden! Pelle og jeg var lamslaaede over denne utopiske butik hvor vi gik rundt med buler i buksen og haengende kaeber over de billige priser og det store udvalg - til folk der kender ham kan afsloeres at selv Anders var inde i butikken og kiggede paa udvalget (og han koebte endda noget) i alt den tid vi var der!!! og det drejer sig om mindst 1 time. Da vi forlod denne butik viste det sig at den var en del af et halvt udendoers mall, det var meget spoejst men paa den anden side ogsaa meget fedt.. Alt dette blev opdaget kun fordi jeg var en 7-aarig knaegt et oejeblik (Wendys) - how nice.

Naa, saa er der ikke sket saa meget andet.. Vi er her i San Diego indtil paa naeste soendag, dvs. vi har 6 dage til at lave foelgende: Gaa paa stranden (rygterne siger at der skulle ligge en voldsomt god strand ret taet paa, jeg har ikke vaeret der endnu men Pelle og Anders besoegte den for et par dage siden) og tage til byen for at tage ind i det mall igen (eller wallmart, eller noget lignende - hehe) saa det burde lige vaere til at overleve, nu tror jeg jeg vil tage mig en kop kaffe, finde min bog, proeve at snige mig forbi receptionen uden at hende der griner af mig og derefter laegge mig ud i spabadet som stadigt er varmt (og det samme gaelder luften omkring det) klokken 21:30 - ja i maa godt vaere misundelige hehe.

Naa, men vi har alle sendt nogle postkort, saa de burde komme frem snart, vi ses alle sammen haaber i nyder vejret ligesaa meget som vi goer :D.

Ditlev out

fredag den 7. september 2007

Mixin' it up in Tijuana

Ja saa er vi saa endelig naaet til Tijuana, Mexico. Det er svaert at beskrive hvordan foerstehaandsindtrykket i Tijuana var, men jeg vil da give det en skalde:
Vi ankommer til gransen mellem USA og Mexico, og allerede her indser man den ENORME forskel mellem de to lande. Fra USA til Mexico, er der vitterligt en svingdoer, som man gaar igennem, intet bliver tjekket eller noget som helst. For at komme tilbage igen, er det en helt anden historie. Vi har dog ikke proevet det endnu, men ifoelge paalidelige kilder lyder det paa en ca. 2 timers ventetid hvor USA-mennesker udspoerger en, om hvorfor man skal ind i USA - det glaeder vi os selvfoelgelig til :)

Naa men tilbage til Tijuana. Vi bliver koert ind til vores hotel, og taxaen har (jeg har naesten lyst til at sige selvfoelgelig) intet taxameter. Naa men jeg siger til taxa-john at vi ikke betaler mere end 5 dollars, noget som han gaar med til. (Amerikanske dollars er som guld her i Mexico, en form for groent guld der kan koebe ALT, isaer i Tijuana..).
Efter at have kommunikeret paa det mest gebrokne engelsk/spansk til vores hotel-mand saa gaar turen til Tijuanas gaagade: Avenida Revulucion.
Denne gade er noget helt for sig, og saa alligevel ikke. Den er en stor turistfaelde hvilket jo giver god mening, men der er noget helt specielt ved denne vej, og det er saelgerne paa den.
Alle har proevet at vaere paa ferie et fattigt sted, og alle ved at folk her godt kan vaere lidt "pushy" for at faa solgt deres ting, men her er det naermest grotesk saa vilde de er.
Det allerfoerste vi oplever paa Avenida R. er at en mand forfoelger os i intet mindre end 2-3 minutter hvor han proever at lokke os ind paa en "titty-bar". (Havde han ramt det rigtige tidspunkt, var vi maaske gaaet med, men nok om det.. :p)
Men vi fortsaetter ned af gaden, og naesten ustandseligt pifter folk fra den anden side af gaden, og raaber ting som "Come guys, come - titty bar", hvorefter de laver store bevaegelser omkring brystpartiet :D
Og der er selvfoelgelig ogsaa dem der bare vil saelge ubrugeligt stads (vi har allerede paa nuvaerende tisdspunkt koebt et styks tilbehoer til MC Tito, saa helt forgaeves er deres slid heller ikke :D) men ikke desto mindre saa tager de fat i en, for at vise deres flotte hatte og fake soelv frem.. Jaja, nu har i vist fanget ideen :p

Vores foerste maaltid her i byen var, som forventet meget billigt, men hvad der er endnu vigtigere er at drinksne er ustyrligt billige :D
En drink koster ca. 5-10 kroner, alt efter hvad du koeber, og jeg skal lige love for at de ikke er naerige med sprutten.. :p (Bare rolig alle moedre der laeser dette, jeg drak kun 2 pga. min "sygdom"... :D)

Hmm.. Jeg tror vist det er nok informationer om vores Tour de USA+Mexico, saa jeg vil sige farvel.

Pelle over and out

torsdag den 6. september 2007

City of Sun - San D.

Efter 9 timers flot bustur gennem baade bjerge og oerkener, ankom vi til San Diego i gaar aftes ved en 9-tiden.. Vi gik stille og roligt ind til vores hotel hvor vi, selvfoeligelig, havde lavet reservationer - troede vi.. Det viste sig saa at vi ikke havde reservationer, i hvert fald ikke til det hotel. Det var dog ikke et problem at faa et vaerelse, saa no harm done..
(Paa nuvaerende tidspunkt frygter vi stadigvaek lidt for at vi bliver bonget for 2 naetters betaling, eftersom vi ikke aner hvad der er sket for vores reservation..)

Men nok om det lidt uheldige med hotellet.. Temperaturen ligger lige omkring de 26 grader og der er skyfri himmel, saa vi klager ikke :)
Idag har vi saa brugt paa at vandre lidt rundt i omegnen, sjovt nok isaer lige omkring strandomraedet :p Vi tog alle tre ned til noget der hedder Mission Bay Beach, men her viste det sig at der var forurenet, saa vi kunne ikke komme i vandet.
Og som den iltre fyr jeg nu er, hehe, saa foreslog jeg en frisk gaatur pa en 4 km til den anden naermeste strand Pacific Beach. Det var der dog et partymember der ikke gad, naevner ingen navne, host, Ditlev, host, saa det blev kun mig og Anders der gik til Pacific Beach, mens Ditlev i stedet valgte at ligge ved hotellets pool. (Heller ikke et daarligt, saa man kan ikke klandre ham alt for meget :P Noget der for oevrigt overasker mig/os meget er at naesten alle mellemstore hoteller har en pool.. Bare lige en note.. Hehe)

Naa men tilbage til Pacific Beach. Denne strand er noget af det fedeste jeg nogensinde har oplevet. Temperaturen er noget naer perfekt, boelgerne er fede og kanonhoeje og "udsigten" var simpelthen genial.. Hehe..
Det er endelig lykkedes os at finde en computer der har usb-stik (og en mus!!!!!!!!), saa nu vil der komme flere billeder op paa facebook. (Pelles og Ditlevs billeder, Anders har taget ca. 0,1 billede paa turen).

EDIT: Vi kan ikke faa uploadet billeder alligevel.. Computeren er aabenbart sur paa os.

Dette ophold i San D varer kun indtil i morgen, hvor turen gaar videre til Tijuana. Her bliver vi en 2-3 dage, alt efter hvor fed byen er, og kommer saa tilbage til San D hvor vi skal vaere indtil d. 16. mener jeg.

Mette: Vi tager fra San D til Los Angeles d. 16. hvor vi er i en 5-6 dage hvorefter vi tager til San Francisco. Her har vi ligeledes en 5-6 dage og saa gaar turen til Chicago (Madison). Jeg har ikke lige papirerne, saa jeg kan ikke skrive datoerne, haaber det her er okay.

Der er vel egentlig ikke saa meget andet at skrive end, at vi lever livet og har det fedt! :)

Pelle over and out.

tirsdag den 4. september 2007

Er man ikke i Vegas, er man ikke i Vegas!

DET! er elite Pelles nye motto! Det sagde han da Anders og jeg skulle proeve rutchebanen i New York, New York (Pelle proevede den faktisk sammen med mig igaar, saa han er ikke saa meget en kylling som man skulle tro (earh ok, det er han)). Idag skulle vi have vaeret ved Hoover Dam (kaempe daemning, -red), men fordi damen havde givet os forkert information lod dette sig ikke goere.. Om vi var sure? Det tror jeg nok..

Istedet var Anders og jeg inde og se en udstilling om menneskekroppen (fahn, et babyfoster er kun ca. 2x0,5 cm naar det er 8 uger gammelt!!) hvor Pelle var lidt for fag til at komme med.

I den anledning kom vi forbi arkadehalle i New York New York, hvilket vi selvfoeligelig lige maatte besoege. I denne hal kunne man, alt efter ens praestationer i f.eks. basketball vinde billetter, som man kunne bruge paa at koebe vanvittigt fine ting!. Vi lagde vores liv som indsats og fik samlet hele 356 billetter ind. En gut tilboed os hans andel af Bellagios aarlige indtaegter (37,4%) for vores billetter, men vi afslog idet vi hellere ville koebe de fantastiske produkter der var til salg for disse gyldne stykker papir.
Vi fik koebt foelgende artefakter: En oejeklap med tilhoerende (alt for stor) bandana til MC Tito, Et lyseroedt Yoyo-agtig plastikdyr, der lyser hvis man "yoyoer" med det, en hoppeboldsterning som ogsaa lyser naar den kastes og sidst men ikke mindst, en lyseroed hacky-sack, jeg kan kun sige to ord: WOW! og (ahaha i faar ikke det andet at vide :( )
En note til arkadehallen skal lige vaere, at i basketball fik Pelle topscore paa 42 point paa 30 sec (Ditlevs var 37 og Anders 0), men jeg vandt flest spil (2-1!!!)
Og nu til spoergsmaal: Der er ogsaa billeder paa min facebook profil, ved ikke om i skal vaere venner med mig for at se dem.
Til dem der sagde at de ville betale internet, det kommer i ogsaa til fra nu af :).

Naa men ellers har vi ikke rigtigt lavet noget idag.. Igaar var lidt sjovere af flere grunde: Anders blev halvsyg af at spise for meget morgenmad/frokost i buffetten, Jeg formaaede at spise et maaltid bestaaende naesten udelukkende af vandmelon (og der var virkeligt meget vandmelon!) og Pelle formaaede at tage 5 forskellige desserter, uden at faerdiggoere en eneste! Desuden var der ogsaa en venlig tjener som mente at jeg skulle have et ekstra glass sodavand fordi jeg var sej :S (ihvertfald fik jeg 2 helt fulde).
Naa, men imensa Anders laa syg paa vaerelset sneg Pelle og jeg os ned i et shoppingcenter, paa vejen (dvs. de 200 meter) ned til det proevede vi at samle saa mange stripperreklamer fra suspekte typer der stod i kanten af fortorvet, og for satan da vi fik mange.. Vinderen blev Carressa med 6 dubletter, skarpt forfulgt af Natasha, Angie og Candy med 5 :). De 15-20 andre follige vi fik var dog i lidt mindre omfang. Samme aften slappede vi af med roomservice og splatterfilm hvilket var laekkert.

Her til aften skal vi ud paa The Strip sent om aftenen for at se neonlyset, Pelle og jeg var der igaar ved 9 tidne og allerede der var det voldsomt, saa vi gaar ud fra at det kun kan blive bedre.
Udover Fantasy har vi ikke set nogen shows fordi de simpelthen var for dyre (Blue Man Group - $111 + skat, for de daarligste pladser) og det der med tigrene i skriver om afholdes ikke mere.

Naa men nu skal jeg lige finde en billig ipod og derefter have mig en lur - ses folkens - catch ya on the flip side

Ditlev out

EDIT:
Her til aften har vi igen, igen, spist paa et af de naerliggende hotellers buffet, og har dermed ogsaa haft mulighed for at spise DEN BEDSTE KAGE - EVER.
Ditlev var selvfoelgelig den sunde og spiste igen, igen, kun vandmelon.. :) Men tilbage til kagen.. Den var noget naer perfekt, et styks chocolate-delight! :p
Da det er sidste aften i Vegas skal vi nu (efter vores vaerelse er nogenlunde rent... Ahem..) ud paa strippen (ikke den fraekke af slagsen(Ditlev er lige kommet med et udbrud over hvor daarlig en joke jeg lige lavede.. hehe..)).. Naa men i hvert fald skal vi nok tage nogen gode billeder af alle de seeejee neonlys :)

Pelle-edit over and out :p

PS. Ditlev har lige ompakket alle sine ting, og fundet ting han ikke anede han havde med.. :p Mor-soester-pakning for the win.

søndag den 2. september 2007

Viva Las Vegas

Kaere alle vi er nu kommet til Vegas, og grunden til vi ikke har blogget er simpelthen at vi har vaeret paa farten.

NOTE: Jeg skriver paa et keyboard der ligesaa godt kunne vaere lavet af hoer - med andre ord det sutter roev.

Naa vi ankom til Vegas i gaar kl 16:20 (vegas-tid) som er 8-9 timer forskudt i forhold til Danmark. Indtil videre har Vegas mere end levet op til dets navn. Vi er kotr sagt blevet blaest totalt omkuld - af neon lys, sjove mennesker og reklamer for strippere med benefits.
Vi bor paa Luxor hotel, som er hotellet med den store sorte pyramide og en sphinx ude foran. (Og underligt nok egyptisk tema).
Det er fuldstaendig, komplet latterligt stort og "flot". Ligemeget hvor man gaar saa er der neonlys og slots-machines.

Temperaturen ligger lige omkring 108 fahrenheit eller 42 grader celcius. Med andre ord - MEGET varmt!
Vores hotelvaerelse har udsigt til bjerge og en stor del af Vegas blandt andet to andre hoteller der hedder "THEhotel" og "Mandalay Bay". Vi er desuden forbundet til excalibur, som er et middelalderslotsagtigt hotel. (GOOGLE det)MC Tito har faaet sig en tur i mujaffas BMW - han er blevet pimpet med plastikkaeder og shotglas. Planen er at han skal have et accessory fra alle byer vi har vaeret i. Vi skal nok proeve at opdatere jaevnligt.
Med hensyn til opdateringer, saa skal i ikke regne med alt for mange blogninger, idet det er dyrt for os at bruge inet.

Idag har vi saa udforsket The Vegas Strip (vi kom ca. 500 meter hvorefter varmen blev for meget, og vi vendte hjemad) blandt andet har vi besoegt Bellagio, MGM Grand, et stort mall og en masse andet gejl og bling bling. Alle, og vi mener virkelig alle, butikker solgte Vegaslort, som vi selvfoelgelig har koebt en masse af. Vores hotelvaerelse ligger ca. 1 minut fra pool og spa area, med andre ord, saa lever vi livet! :D

Der er en masse aftenshows paa casinoerne i Vegas, vi skal ind og se noget der hedder Fantasy paa vores eget hotel i aften, og udover det vil vi ogsaa gerne se the Blue Man Group.
Billeder kommer ved foerste mulighed, men det bliver nok ikke i denne uge.

Hilsen Markis Pelle von Schlutteren, Grev Anders von Mowgli og Baron Ditlev af Dresden.

Pelle over and out
PS. WE RULE!